WÅGES SECURITY BODY ARMOUR GROUP KB

Affärsidén är att tillhandahålla skyddsvästar och annan skyddsutrustning av högsta kvalitet.

Efter många år i branschen har företaget försett ordningsvakter, Entrevärdar och väktare med kvalitetsutrustning i uniformer, byxor, skjortor,    batonger och handfängsel, mm  i över 35 år.

På dagens marknad vore vi förvånade om Ni fann dem som hållit på lika länge med ett och samma företag, som vi gjort. Vi har varit med och sett olika företag komma och försvinna inom branschen.

 vi säljer RPSs (Rikspolisstyrelsens) godkända kläder, vad det gäller färg och emblem.

Vi levererar kläder till olika bevakningsfirmor. För ca 18 år sedan började även försäljning av skyddsvästar och även kniv- och skottskydds-västar. Dagens västar är extremt smidiga och lätta att bära under hela Ert arbetspass.

 Nya materiel har kommit på marknaden, som dyneema®. Våra västar innehåller dyneema® som tål ultravioletta strålar (solljus) och kroppsvätskor, bättre än kevlar.

Marknadens bästa garantier, i form av livstidsgaranti, för västarna. När Du blivit räddad av västen, vid knivstick/skott eller dylikt så repareras eller byts västen ut, helt kostnadsfritt. Det som krävs är en polisrapport om hur händelsen gått till. Kunden betalar endast frakten. Garantin följer västen, inte köparen. Lånar du ut västen till en kompis gäller garantin.

Vi tillhandahåller även övrig personlig skyddsutrustning   som behövs för ordningsvakter, väktare.Entrevärdar Vid större antal, kontakta oss för ett avtal och offert.

Ni är välkomna att höra av Er till oss och vi kommer att göra allt för att uppfylla Era förväntningar. Skulle vi för tillfället inte svara i telefon, kan vi vara upptagna av kunder, lämna då gärna ett meddelande eller maila så hör vi av oss.

Tillagd i varukorgen