KNIV- OCH SKOTTSKYDDSVÄSTAR

I olika modeller och storlekar både herr och damvästar i Skyddsklass efter Ert behov

Leveranstid: direkt vid besöket eller 1-2 dagar efter beställning.

Måttbeställning efter överenskommelse.

KNIVSKYDDSVÄST KSV

är en unik svensk kvalitetsprodukt speciellt framtagen för att skydda mot snitt, stick och direkta hugg med vassa eller spetsiga föremål.

Västen stoppar även hagelskott på nära håll (normal blyjakthagel) och skyddar dessutom mot slag och våld med diverse vassa/spetsiga tillhyggen.

KSV är skapad för att ge maximal kniv- och stickskydd för vitala organ såsom hjärta, lungor, lever, mjälte, njurar och ryggrad.

Den passar dessutom som skydd inom bilsport, kampsporter och i alla situationer där man vill skydda kroppens inre organ från våld och skada. Måttformulär finns till höger.

 

SKOTTSKYDDSVÄST P9

är en bekväm, mjuk, lätt och tunn väst som är designad för att ge skott och knivskydd för vitala organ såsom, hjärta, lungor, lever, mjälte, njurar, ryggrad med bibehållen låg profil. 


Västen rekommenderas av läkare och sjukgymnaster, p.g.a  av sin låga vikt, optimala skyddsyta, bekvämlighet och för att västen även har extra traumaskydd för hjärta och ryggrad.

Måttformulär

Faxa, maila eller skicka in måttabellen med just dina mått, för att få en väst som passar dig.

Klicka här för att se måttabell.

Kontakta oss gärna vid frågor.

Garanti

Vi lämnar 10 års fullständig garanti på alla modeller av kniv- och skottsskydds-västar. När Du blivit räddad av västen, vid knivstick/skott eller dyligt så repareras eller byts västen ut helt kostnadsfritt. Det enda som krävs är en polisrapport om hur händelsen har gått till. Ni betalar endast frakten.

Garantin följer västen, inte köparen. Lånar du ut västen till en kompis gäller garantin.

OBS! Gäller endast i original och oöppnat skyddsfodral och om panelerna ej utsätts för mekanisk påverkan, ändring, värme, slitage eller annan tvätt än enligt tvättanvisning.

Tillagd i varukorgen